Huatulco
Donderdagavond (15oktober) kwam ik rond 22u denk ik thuis, want ik was iets gaan drinken met een vriendin. EN plots lomt mijn zus zeggen: 'Maak u zak, binnen een uur vertrekken we naar Huatulco!' De dinsdag had mijn mama mij al gezegd dat het mogelijk was dat we dit weekend naar Huatulco gingen, maar ja als mijn familie zegt dat het mogelijk is, weet je nooit of het ook effectief zal gebeuren!! :D En voor mij begint het weekend ook steeds op vrijdag dus donderdag verwachtte ik mij er al helemaal niet aan!! :D
Maar dus vertrokken we vrijdag naar Huatulco, echt een prachtige plaats, de stad vind ik persoonlijk iets toeristischer, maar het landschap/ de kust is er PRACHTIG!!! En mijn familie heeft er een huisje, op zo'n 20 min van het strand.
We zijn dus de nacht van donderdag op vrijdag toegekomen en zijn dus meteen gaan slapen.
De volgende dag moest mijn mama naar één of andere conferentie en zijn mijn zus, mijn broer, Andrea en ik naar het stad geweest. Niet zo lang, want mijn broer had zoals altijd honger en dus zijn we naar een sushi-bar geweest en hebben we daar middag gegeten. :D Toen zijn mijn mama en Manuel ook afgekomen en nog 2 vrienden van Manuel, die ook in Juchitan wonen.
Samen zijn we dan naar één of ander strand getrokken en daar zijn mijn zus, Andrea en ik gaan snorkelen in de prachtige zee!! :D Dat was echt super, we mochten vissen enzo vasthouden......echt superfijn!!
's Avonds zijn we dan eerst naar een soort pizzabar geweest en daar waren plots allemaal mensen die mijn mama kende, waaronder ook klanten. Allemaal samen zijn we achteraf naar een discotheek geweest....'la papaya', het was nogal een feest! :p Om 6u30 waren we thuis en de volgende dag was voor iedereen enorm zwaar! :p
We zijn dan naar een mooi hotel getrokken en hebben daar de dag aan het zwembad en de zee doorgebracht!! :D
Zaterdagavond wouden ze dan weer uitgaan, maar toen heb ik wijselijk besloten thuis te blijven en wat te rusten, omdat ik mij niet zo goed voelde. Wat uiteindelijk om verschillende redenen een wijze beslissing bleek te zijn!! Eerst en vooral ben ik 's nachts ziek wakker geworden, maar gelukkig was het niet zo erg, maar ik voel me nog steeds wel niet 100% super! :D En ook omdat ze pas om 7u terug waren.
Deze ochtend was ik dan uiteraard ook lang voor iedereen op om 9u, heb op mijn gemak kunnen douchen om dan naar het cybercafé te trekken om de hoek. Het heeft me een uur de tijd gekost om alles 2maal op een computer te installeren om uiteindelijk toch met mijn mama, papa, 2 broertjes en mamy en papy te kunnen bellen! :D Dat was wel superfijn en gezellig om zo bij hun aan de tafel te zitten, terwijl zij aan het racletten waren....toch even een momentje van jaloezie!! :D
Ik wou net schrijven: Nu ga ik afronden want het is al laat en morgen is het school, maar toen keek ik op de klok en blijkt dat het nog maar 20u30 is!! :p
Maar ik ga nu nog een tweede berichtje schrijven, maar een nieuw verhaal!! :D
groetjes uit Mexico van popy en popy!! :D