Binnen opgesloten, dus maar weer eens tijd voor een nieuw blogbericht!! :D
Jaja, ik herinner het mij nog alsof het gisteren was........stoefen bij iedereen in Belgie: 'Ik ga volgend jaar kunnen lachen als jullie hier in de regen en de kou zitten en ik ginder ver in een superwarm land!!' :D
Maar helaas is het jullie beurt om te lachen...
Net 2 weken geleden is het sinds het meeste water van de overstromingen verdwenen was en nu is het alweer zo ver!!! Pfffff.....tof is toch anders hoor!! :D
Het regent nu al zo'n drie dagen aan een stuk en het mag zo stilletjes aan gaan stoppen, want de rivier staat binnenkort weer op het punt te overstromen!!
Het probleem is, dat het water hier niet uit de straten weg kan, want hier zijn geen goten met rasters enzo......... dus dat wordt weer wachten tot de zon terug opdaagd!!
Ik denk ook niet dat er één huis in Mexico is dat 100% deftig geïsoleerd is!!

Maar natuurlijk heeft de regen ook zijn goede kantjes....hoewel ik er momenteel maar eentje vind: het school was vandaag al om 11uur gedaan, door de regen en waarschijnlijk zal ik de volgende dagen ook niet zoveel les hebben!!
Ahja.. even vermelden dat niemand zich zorgen moet maken om het nieuws van de aardverschuivingen (indien jullie om mij bezorgd waren natuurlijk
Wanneer dit rotweer voorbij is, kan ik jullie hopelijk een blogbericht schrijven over mijn trip naar Mexico-city, waar mijn zus woont nu ze studeert. Ik ga haar hopelijk volgend weekend gaan bezoeken...ik kijk er echt enorm naar uit!! :D
Tot binnenkort,
natte groetjes uit het mooie Mexico