amelie-in-MEXICO.reismee.nl

200 jaar onafhankelijkheid van Mexico

Het is nu9u30 's ochtends, maar ik zit hier al zeker een uur. I weet niet waarom ik al wakker ben, want ik ben slechts 5uur geleden gaan slapen!!

Laughing

sinds woensdag is het hier fiesta!! Woensdag hebben we goed gevierd en het was zooo fijn, want overal waren mensen op straat aan het vieren en feesten. Ik ben met mijn zusSEN( want Genesis mijn zus dat in D.F. studeert is deze week afgekomen), mijn broer en vrienden naar een bar gegaan en daarna zijn we naar een discotheek gegaan!! :D

Echt superfijn en fotos volgen zeker nog!! :D

Donderdag hebben we weer gewoon een hele dag zitten rusten en niet veel zinvols gedaan!! :D
Vrijdag gingen we dan eindelijk eens Huatulco gaa, echt een supermooi strand niet zoo ver van hier, maar éénmaal onderweg, blijkt dat er weer eens een wegblokkade is. Het lijkt wel alsof ik ze aantrek!!
Uiteindelijk zijn dan maar naar een ander suipermooi strand gegaan in Salina-Cruz, ok hiervan zullen nog fotos volgen. Het was minder goed weer die dag, maar dan nog is het hier heel warm en ook de zee was zaaaaaalig!!! Grote golven en echt superveel plezier. Victor en ik hebben dan een quad gehuurd en zijn gaan quadrijden over het strand dat was echt zalig.
's Avonds zijn we terug naar huis gereden en hebben we op ons gemak een filmpje gekeken!! :D

Gisteren was het zover, mijn eigen puppy gekocht, ooooh zooo'n schatje!!! Ik heb haar gekocht voor mn zus haar verjaardag, maar het is natuurlijk ook mijn hondje nu.
Mama ik wil u nu even jaloers maken, want het is een kruising van een sharpei en een golden retriever, zozozozozo schattig en nog maar 1maand oud.
Mijn zus en ik hebben besloten om haar Popy te dopen, zodat als ik weg ga er toch nog een stukje van mij achterblijft!! :D

Gisteren avond was het dan eindelijk een traditioneel feest, ik moest een speciaal kleed dragen en naar een soort schoonheidsspecialist om heel mijn haar te laten opsteken en mij te laten schminken, echt een superervaring!! :D Mijn haar is nu nog steeds zo en ik vind het wel tof!! :D
Op het feest was er 1 koningin en zij moest haar entree maken met 100 meisjes die haar volgen, nadien begitn het echt feesten.
Rond de dansvloer, waar zij overloopt voor haar entree zitten alle genodigden. Indien je heel goed bevriend bent met de persoon die uitnodigd, moet je eten maken en dar meebrengen. De andere mensen, zoals wij gisteren, krijgen dan dat eten om op te eten!! :) Alles is gratis, eten drank en dan dansen de mensen uiteraard :) Ik heb gisteren al een beetje leren dan, maar heb nog steeds een verre weg af te leggen!! :)

Vandaag zal er een afterparty zijn, maar ik weet niet of we er naartoe gaan, zo gaat dat hier: mexicanen plannen niet, toch zeker mijn familie niet. Ze kunnen bvb dinsdag zeggen dat we vijdag naar het strand gaan, maar dan woensdag blijkt dat we toch niet meer gaan en donderdag toch weer wel vrijdagochtend blijkt dan toch weer dat we niet gaan en vrijdagmidag zeggen ze plaats maak u klaar we vertrekken, zo gaat het hier. Maar het went wel na een tijdje!! :D

tot binnenkort allemaal!!!! :D

Griet Callens

Oei twee popy's in Mexico !! Wat gaat dat geven ??
Ik wacht op de foto's ... Wil je wel eens zien met je haar opgestoken.
Het is blijkbaar toch niet gelogen !! Mexico is het land van de fiesta's en het plezier ...
Geniet er van
Griet Callens en co